Kupuj lokalno - Radenci

JANUAR 2019

Brez zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) se bo evropska uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR) od 25. maja 2018 dalje uporabljala neposredno.V nadaljevanju bomo na preprost način prikazali, kaj pravzaprav GDPR za obrtnike in podjetnike prinaša.

FEBRUAR 2019

V Sloveniji je 83 odstotkov družinskih podjetij, kar dve tretjini pa pri prenosu na mlajše generacije propadeta. O izzivih v družinskih podjetjih so zato na današnji novinarski konferenci govorili predstavniki uspešnih družinskih podjetij, Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije pa je predstavila aktivnosti novoustanovljenega Centra za družinsko podjetništvo.

Cilj projekta je zdužiti razdrobljeno ponudbo blaga, storitev, kulturnih in turističnih znamenitosti, v občini na eno mesto, kjer bo ponudba preverjeno točna.
 
Za to mesto smo izbrali svetovni splet in sicer spletni naslov občine http://www.radenci.si/kupujmo-lokalno Projekt KUPUJMO LOKALNO postavlja občinski spletni naslov kot vstopno točko za pridobivanje informacij, ki jih potrebujemo v vsakdanjem življenju. Ko kupujemo kaj večjega (npr. avto) nam je povsem logično, da povprašamo splet.
 
Celoten prispevek si oglejte pod VEČ.