Kupuj lokalno - Radlje ob dravi

Seminar Novosti in poglavitne zahteve sprememb Uredbe o ravnanju z embalažo in odpadno embalažo

Vabljeni na seminar Novosti in poglavitne zahteve sprememb Uredbe o ravnanju z embalažo in odpadno embalažo, ki bo v četrtek, 31.1.2109, ob 16 uri, v prostorih MPIK - Visoka šola za tehnologijo polimerov, Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec. Prijave na seminar sprejemamo po e-pošti milan.bukovnik@ozs.si najkasneje do ponedeljka, 28.1.2019.

Opis dogodka:


Ste preverili ali imate obveznosti iz naslova spremembe zakonodaje o ravnanju z embalažo? Proizvajate izdelke, ki jih zapakirate, ste uvozniki ali pridobitelji embaliranega blaga za nadaljnjo prodajo ali lastne potrebe? V tem primeru ste zavezanci za registracijo, vodenje evidenc in poročanje naslednjem letu, ne glede na količine uporabljene embalaže. Na seminarju boste izvedeli več o obveznostih in načinih izpolnjevanja le teh. Pogledali pa bomo tudi zakonske zahteve, ki jih morate izpolnjevati kot povzročitelji odpadkov po posameznih vrstah nastalih odpadkov (vodenje evidenc, izdelava načrta gospodarjenja z odpadki, začasno shranjevanje odpadkov, ipd.)

Program:

Vprašanja in odgovori.


Predavateljica:
mag. Katarina Železnik Logar je svetovalka na področju varnosti in zdravja pri delu, varstva okolja, izdelave strokovnih ocen o vplivih na zrak, hrup,vode, izdelave strokovnih ocen obremenitve okolja s hrupom, izdelava revizij poročil o vplivih na okolje, izvajanje okoljskega monitoringa vplivov na okolje, meritve meteoroloških pogojev, …, piše pa tudi strokovne članke.


Cena in prijave:
Seminar je za člane OOZ Radlje ob Dravi, ki imajo poravnano članarino, BREZPLAČEN, za vse ostale je cena 50 EUR. Prijave na seminar zbiramo po e-pošti : milan.bukovnik@ozs.si, najkasneje do ponedeljka, 28.1.2019.