Kupuj lokalno - Vransko

Vabilo na 4-dnevno usposabljanje Poslovna komunikacija v angleškem jeziku

Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec vas v sklopu projekta SPOT svetovanje Savinjska vabi na brezplačno 4-dnevno usposabljanje Poslovna komunikacija v angleškem jeziku, ki bo potekalo 7., 9., 14. in 16. septembra 2020 od 9. do 13. ure v predavalnici zbornice.

 

Vabimo vas na brezplačno usposabljanje na temo kompetentne poslovne komunikacije v angleškem jeziku. Suveren jezikovni nastop pred poslovnimi partnerji je dandanes ne le vaša prednost, ampak pogoj za uspešno poslovanje. Z znanjem ustreznih in sodobnih fraz boste z lahkoto predstavili svoje podjetje, opisali prednosti vašega izdelka ali storitve, suvereno se boste lotili pogajanj in napisali elektronsko sporočilo ali opravili telefonski klic.

 

Usposabljanje bo izvedeno v obsegu 20 pedagoških ur in sicer v naslednjih terminih:

 

Usposabljanje bo razdeljeno na dva vsebinska sklopa:

1. sklop: Vi in Vaše podjetje:

2. sklop: Poslovna komunikacija:

Zaželeno predznanje angleškega jezika udeležencev  po CEFR lestvici je B1 (osvojene pogovorne kompetence) in obveznost udeležbe na vseh 20 urah usposabljanja.

Usposabljanje je namenjeno:


Izvajalec:

Veronika Fürst Ažman, dipl. prof. angl. (za JAZZ Janez Ažman s.p.) predavateljica poslovne angleščine, ki že vrsto let sodeluje z vodilnimi podjetji in posameznimi podjetniki širom Slovenije pri premagovanju poslovnih izzivov s pomočjo jezika. Razume potrebe po učinkoviti komunikaciji, zato je za vas pripravila strnjen paket najučinkovitejših ‘trikov’, s katerimi boste uspešno napravili samozavesten in kompetenten vtis pri poslovanju s tujimi partnerji.

 

Udeležba na dogodku je brezplačna za vse udeležence. Izpolnjeno prijavnico pošljite na e-naslov barbara.mesarec@ozs.si do petka, 4. 9. 2020 oz. do zasedbe mest. Ker je število mest omejeno, pohitite z vašo prijavo!

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

Vabilo v originalu.

 

                                                                          Svetovalka SPOT Svetovanje Savinjska

                                                                          Barbara Mesarec Jakopič, mag. manag.