• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 733 632
  • info@kupujlokalno.si

Cementninarstvo Polak


Marija Polak Rožič
Gorenje 16a
3327 Šmartno ob Paki
GSM: 041 776 380
TEL: 03 588 5 065
e-mail: betonski.izdelki.polak@siol.net
www:  http://www.polak-stresniki.si

Ponudba:
  • strešniki POLAK E
  • betonski izdelki
  • transportni betoni

PREDSTAVITEV

Cementninarstvo Polak se nahaja na stičišču Šaleške in Savinjske doline, kjer združujemo tradicijo in kvaliteto. Smo ponosno podjetje z dolgoletno tradicijo na področju proizvodnje betonskih izdelkov in gradbenih storitev.

Naša zgodba sega daleč nazaj, saj se že več kot pol 70 let ukvarjamo z proizvodnjo betonskih strešnikov in zidakov. Skozi leta smo zgradili trdne temelje in pridobili izkušnje, ki nam omogočajo, da strankam ponujamo najboljše kakovostne izdelke in storitve. Zavedamo se pomena tradicije, zato smo ohranili vrednote in znanje, ki so se prenašali iz generacije v generacijo. Hkrati pa smo tudi v koraku s sodobnimi trendi in tehnologijo, ki nam omogoča, da sledimo zahtevam in pričakovanjem današnjega časa.

Naša osrednja dejavnost je proizvodnja betonskih izdelkov, med katerimi izstopajo visokokakovostni betonski strešniki. S strokovnostjo in nenehnim vlaganjem v razvoj in inovacije, zagotavljamo izdelke, ki so estetsko privlačni, trajni in odporni na vremenske vplive. Poleg tega pa vam ponujamo tudi širok spekter drugih betonskih izdelkov, kot so plošče, dimniki, bloki in cevi, ki so nepogrešljivi pri gradnji različnih objektov. Z našimi izdelki boste lahko ustvarili trdne in vzdržljive konstrukcije, ki bodo dolgo služile svojemu namenu.

Naša ekipa strokovnjakov se zavzeto posveča vsaki stranki ter nudi strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri pravih betonskih rešitev. Zavezani smo k visoki kakovosti, zanesljivosti in zadovoljstvu naših strank, zato skrbimo za hitro dostavo in strokovno izvedbo storitev.

Pridružite se nam in zaupajte svoje gradbene projekte Cementninarstvu Polak, kjer tradicija in kvaliteta podajata roko. Skupaj bomo gradili trajne in estetsko betonske izdelke ter ustvarjali prijetno in varno okolje za vaše življenje.