• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 733 632
  • info@kupujlokalno.si

MAJ 2023

31.05.2023

Izlet Solčava

logo

Izlet Solčava

Solčavska panoramska cesta poteka na geografsko zaokroženem območju po imenu Solčavsko, ob meji med Slovenijo in Avstrijo, v povirju reke Savinje v Zgornji Savinjski dolini, v naročju Kamniško-Savinjskih Alp in Karavank. Vodi nas skozi bisere narave z dih jemajočimi razgledi na vrtoglave vršace in prelestne doline, ob tem pa nam odkriva zgodbe sobivanja neokrnjene narave in človeške ustvarjalnosti.

Slovenski butični ponudniki mesa

Združujemo Slovenske ponudnike mesa, ki jim je skupno, da je njihova primarja dejavnost predelava in prodaja mesa. Meso kolikor se le da, kupujejo od lokalnih kmetov, kar daje njihovim izdelkom višjo kakovost. Serije so majhne, butične, kar zagotavlja izdelku primerno svežino.

APRIL 2023

15.04.2023

Izlet Luče

logo

Izlet Luče

Geološko in rastlinsko pestra pokrajina, vpeta v gorski svet Raduhe, Rogatca in Dleskovške planote ponuja številne priložnosti za raziskovanje in vznemirljiva doživetja v vseh letnih časih.

 KGZ-Litija - Market Senožeti
 

Market Senožeti

Market Senožeti je Kgz Litija odprla v letu 2008 in je najnovejša izmed živilskih trgovin. Zaseda tretje mesto med živilskim trgovinami Kgz Litija tako po površini (200m2 prodajne površine) kot po prometu.