• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 733 632
  • info@kupujlokalno.si

SEPTEMBER 2020

18.09.2020

Nočna optika

Podjetje Dedal storitve je zastopnik ruskega podjetja Dedal za program Nočna optika. Poleg prodaje poskrbijo tudi za kvaliteten servis. Zastopstvo so pridobili tudi za ojačevalce svetlobe PHOTONIS iz Nizozemske, ter laserske ojačevalce LASERLUCHS.

Prosim, če nam na kratko predstavite zgodovino kmetije (kdo so bili lastniki, s čim so se ukvarjali)?


Kmetija leži povsem na robu kraja Lokovice in občine Šoštanj, na meji z občino Šmartno ob Paki. Prav zaradi tega se kmetiji po domače reče Pr' Krajnk. Kmetija leži na prisojni strani gričevja nad reko Pako, od koder se vidi vso okoliško hribovje: Golte in Mozirske planine, cerkev svetega Antona, Sveti križ s cerkvijo, Smrekovec, Peca in še ostalo okoliško hribovje in gričevje. Na kmetiji so se poleg živinoreje ukvarjali tudi s hmeljarstvom, zato stoji na posestvu poleg skednja tudi hmeljska sušilnica.

Kmetija Napotnik že več generacij vzreja krave mlekarice. Njihovo mleko je vrhunske kakovosti, saj se živali prosto pasejo v okolici kmetije. Kmetija se je pred desetletjem že uveljavila kot sirarna. Izdelke vam ponujajo v lastni trgovini ali na avtomatih, kadar trgovina ne obratuje.

 

So uveljavljeno družinsko podjetje, ki se ukvarja s steklarskimi in mizarskimi deli. Njihovi začetki segajo v leto 1991. V vseh teh letih so si pridobili ogromno delovnih izkušenj in veliko število uglednih poslovnih partnerjev. 

Njihov glavni cilj je zadovoljstvo strank. Prizadevajo si, da s strokovnim znanjem, ustvarjalnostjo in upoštevanjem želja strank na najboljši možni način kvalitetno opravijo svoje delo.

Celotno ponudbo si oglejte pod več.