• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 733 632
  • info@kupujlokalno.si

SEPTEMBER 2022

09.09.2022

Izlet Solčava

logo

Izlet Solčava

Solčavska panoramska cesta poteka na geografsko zaokroženem območju po imenu Solčavsko, ob meji med Slovenijo in Avstrijo, v povirju reke Savinje v Zgornji Savinjski dolini, v naročju Kamniško-Savinjskih Alp in Karavank. Vodi nas skozi bisere narave z dih jemajočimi razgledi na vrtoglave vršace in prelestne doline, ob tem pa nam odkriva zgodbe sobivanja neokrnjene narave in človeške ustvarjalnosti.

Slovenski butični ponudniki mesa

Združujemo Slovenske ponudnike mesa, ki jim je skupno, da je njihova primarja dejavnost predelava in prodaja mesa. Meso kolikor se le da, kupujejo od lokalnih kmetov, kar daje njihovim izdelkom višjo kakovost. Serije so majhne, butične, kar zagotavlja izdelku primerno svežino.

05.09.2022

Izlet Luče

logo

Izlet Luče

Geološko in rastlinsko pestra pokrajina, vpeta v gorski svet Raduhe, Rogatca in Dleskovške planote ponuja številne priložnosti za raziskovanje in vznemirljiva doživetja v vseh letnih časih.

AVGUST 2022

Kletarstvo
 
 

Počasi se približuje čas trgatve. V ta namen vam ponujamo vso potrebno posodo, mreže, drugo kletarsko opremo, enološka sredstva, sredstva za žvepljanje in še mnogo več. 

Ponujamo pa vam tudi veliko izbiro kozarcev, steklenic in pokrovčkov za vlaganje. 

Sedaj je aktualni čas za setev krmne ogrščice, s čimer boste v letošnjem sušnem letu, lahko pridobili dodatno krmo, ki bo še kako prav prišla.