• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 733 632
  • info@kupujlokalno.si

OKTOBER 2021

20.10.2021

Hranjenje ptic

 

 KZ-Celje - hranjenje ptic
 

Ptičje krmilnice in hrana

Prihaja čas, ko se ptice približajo človeškim naseljem in to je enostavna priložnost za razvoj našega odnosa do njih. Opazovanje pric je še posebej zanimivo za otroke, ki se na ta način lahko učijo vrednot ohranjanja narave.

 

 KZ-Celje - krmila perutnina
 

Popolna krmna mešanica za rejce perutnine

Za vse rejce perutnine je v prihajajočem zimskem obdobju, ko se dan krajša in ni več toliko paše zelo pomembno, da svojim živalim nudijo hranljivo in popolno krmno mešanico.

18.10.2021

Korenje

 

 KZ-Celje - korenje
 

Korenje ima veliko dobrih lastnosti

Poleg zagotovo vsem poznanega dejstva, da je dobro za vid, preprečuje raka debelega črevesa in ščiti ožilje.

12.10.2021

Čebula

 

 KZ-Celje - čebula
 

Predstavitev rastline

Ljudje gojimo in uporabljamo čebulo v naših kuhinjah že več tisočletij. Domnevno naj bi izhajala iz Orienta in je poznana po številnih blagodejnih učinkih na naše telo.

 

 KZ Celje - zaščitna obutev
 

Na zalogi v naših trgovinah

Dobra zaščitna obutev mora združevati veliko lastnosti, sploh če velik del dneva preživimo na nogah. Obutem naj bo udobna, ter lahka, kljub temu, pa mora nuditi ustrezno zaščito. Za vse vrste poklicev, ali pa za vaš privatni čas pri nas najdete pestro izbiro kakovostne obutve.

 

 KZ Celje - zaščitna oblačila
 

Na zalogi v naših trgovinah

Pri nas dobite na izbiro kvalitetno ponudbo oblačil, za različne poklice in vremenske razmere. Na voljo imamo tudi posebna zaščitna oblačila za gozdarje, električarje, varilce, ... Posebno ponudbo pa imamo tudi za vaš prosti čas in vaše najmlajše.

 

 KZ Celje - zaščitna oprema
 

Na zalogi v naših trgovinah

Najpomembnejše pri delu je seveda, da ga opravimo varno, zato vam za različne poklice in aktivnosti nudimo kompletno ponudbo zaščitnih pripomočkov. Na zalogi imamo zaščitne čelade, vizirje, zaščitna očala in rokavice, ter zaščito vašega sluha.

SEPTEMBER 2021

 

 KZ-Celje - Ozimna žita
 

Pobiramo naročila za OZIMNA ŽITA

  • Pšenica
  • Ječmen
  • Tritikala

Priskrbite si GNOJILA ZA JESENSKO GNOJENJE

  • NPK
  • KAN
  • GEO 2

Nudimo vam tudi FOLIJE ZA SILOS IN SILIRNE DODATKE.

AVGUST 2021

 

 KZ-Celje - Mlin Katič
 

Mlin Katić se nahaja v Veliki vasi, ki je 3 km oddaljena od Krškega in 1 km od avtoceste Ljubljana - Zagreb. Poslovna usmeritev podjetja je doseganje dolgoročnih partnerskih odnosov z svojimi naročniki. To zagotavljajo s kakovostjo proizvodov in storitev, konkurenčnostjo ter izpolnjevanjem vseh pogodbenih zahtev. V podjetju so uvedli sistem vodenja kakovosti ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000, IFS in HACCP...