• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 733 632
  • info@kupujlokalno.si

JANUAR 2021

 Kamini Kumer - kaminski vložek
 

Razvrščamo jih v dve osnovni skupini.

Na kamine z odprtim in zaprtim kuriščem. Kamini z odprtim kuriščem so najstarejši način ogrevanja prostora, vendar danes vse bolj v ospredje prihajajo zaprta kurišča in s tem tudi kaminski vložki.

Zaradi številnih prednosti kaminski vložki postajajo priljubljen način ogrevanja.

 

DECEMBER 2020

 Božično-novoletna nagradna igra
 

Za praznike smo vam skupaj z našimi partnerji pripravili serijo nagradnih iger v katerih vam bomo podelili kup nagrad.

Vabimo vas, da všečkate našo FB stran 👍👍👍👍 kupujLOKALNO.si 👍👍👍👍

in osvojite privlačne nagrade naših partnerjev. Do konca leta objavimo še dve nagradni igri 🤩🎁💪

 
 Sponzorji nagradne igre

Prosim, če nam na kratko predstavite zgodovino kmetije (kdo so bili lastniki, s čim so se ukvarjali)?


Kmetija leži povsem na robu kraja Lokovice in občine Šoštanj, na meji z občino Šmartno ob Paki. Prav zaradi tega se kmetiji po domače reče Pr' Krajnk. Kmetija leži na prisojni strani gričevja nad reko Pako, od koder se vidi vso okoliško hribovje: Golte in Mozirske planine, cerkev svetega Antona, Sveti križ s cerkvijo, Smrekovec, Peca in še ostalo okoliško hribovje in gričevje. Na kmetiji so se poleg živinoreje ukvarjali tudi s hmeljarstvom, zato stoji na posestvu poleg skednja tudi hmeljska sušilnica.

So uveljavljeno družinsko podjetje, ki se ukvarja s steklarskimi in mizarskimi deli. Njihovi začetki segajo v leto 1991. V vseh teh letih so si pridobili ogromno delovnih izkušenj in veliko število uglednih poslovnih partnerjev. 

Njihov glavni cilj je zadovoljstvo strank. Prizadevajo si, da s strokovnim znanjem, ustvarjalnostjo in upoštevanjem želja strank na najboljši možni način kvalitetno opravijo svoje delo.

Celotno ponudbo si oglejte pod več.

 

03.12.2020

Nagradna igra

 

Sponzor nagradne igre je Picerije Verona - oglejte si video in sodelujte 🙂 10 nagrad čaka na vas 😉 več o ponudbi hrane picerije si oglejte TUKAJ. Kako najlažje do nagrade izveste s klikom na VEČ.