• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 733 632
  • info@kupujlokalno.si

e zemljevidi ponudbe po sekcijah

RR d.o.o.
e zemljevid je spletna aplikacija - modul, ki omogoča prikazovanje ponudbe obrtnika/podjetnika integrirano v Google zemljevide.

Celoten prispevek si oglejte pod VEČ.

Območna obrtno-podjetniška zbornica Velenje vključuje e-zemljevid v svoje spletno mesto. Vstop s klikom na gumb "e zemljevidi po sekcijah" prikaže skupni googlov zemljevid z označbami vseh ponudnikov. Vsaka sekcija ima na razpolago svoj zemljevid, ki prikazuje samo ponudbo te sekcije. Zemljevidi se pokažejo s klikom na lupo, ki je na desni strani naslova sekcije.

skupni e zemlevid

e zemljevid po sekciji za gostinstvo in turizem

Vključitev ponudbe je možna preko e letaka (Minimalni Standard Integracije). E Letak je opremljen s podatki iz registra in elektronskim naslovom. je mesto integracije aplikativnim modulom (e-koledar, e-časopis, ... ) nima pa pod strani, ker se v tem primeru integrira v informacijsko točko (spletna stran).  
 
E letak predvsem beleži podatke o naslovih in odgovornih osebah ter dejavnosti obrtnika ter daje povezave na obstoječo spletno stran ponudnika. Njegova povezovalna naloga zagotavlja vključevanje najrazličnejših bodočih aplikacij (rezervacije, skupni katalogi, prireditveni koledar… ) predvsem tistim, ki nimajo samostojne predstavitve oz. ta ni v sistemu.
 
 
e letak
 
E letak ima na razpolago tudi vsebinski blok, kjer se lahko ponudnik predstavi s slikami, video predstavitvami in tekstom. Dostopnost do njegove ponudbe povečuje sistem ključnih besed, ki ga povezuje v iskalnik.
 
iskalnik po ponudbi e letakov
 

E letak je je koncepiran tako, da se v internet predstavlja kot samostojna spletna stran, ki je prijavljena v iskalnikee (Google, Najdi...), ki jo uvrščajo v svoje indekse hitrega iskanja

Na razpolago je tudi iskalnik, ki e letake razvršča glede na vpisane ključne besede, naslov, sekcijo ...

Ponudba je razdeljena po sekcijah in vidna na interaktivnem zemljevidu in je integrirana v Google maps. Prav ta integracija mu daje izjemno uporabno vrednost. Na zemljevidu je mogoče na hitro pregledati vso ponudbo članov po sekcijah tudi s pomočjo iskalnika.