• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 733 632
  • info@kupujlokalno.si

Projekt kupujLOKALNO.si združuje več kot 1000 ponudnikov blaga in storitev iz naše regije > KLIKNI na tarčo > DOLOČI ključno besedo > IZBERI ponudnika. Aktualno združuje celotno časovno omejeno ponudbo na eno mesto. Novosti so objavljene v gumbu e Novice. Podrobnejšo predstavitev projekta pa je moč najti v gumbu O projektu kupujLOKALNO.si

Kmetija Napotnik

Kmetija Napotnik se nahaja na začetku naselja Topolšica, tik ob glavni cesti.
Pri nas se kmetijstvo ohranja iz roda v rod že več generacij, v zadnjih 40 letih pa se je kmetija usmerila v prirejo mleka.

Celotni prispevek si oglejte pod več.

 

Mleko prodajamo tudi na mlekomatu ob kmetiji že od leta 2010, poleg tega nudimo še veliko drugih mlečnih izdelkov, ki nastajajo izpod pridnih rok mlade generacije.
Naše krave se od Aprila do Novembra pasejo na okoliških travnikih, kar daje mleku še posebno dober okus, ki se prenese tudi na izdelke.

Mlečni izdelki se izdelujejo na tradicionalen način, ki smo mu dodali svoj pečat z novimi, ki jih za vas pripravljamo vsako leto.
Mlečni sladoled je v letih odkar ga izdelujemo poskrbel za svežino v poletjih. Narejen na kmetiji, vsebuje naravne sestavine in nima umetnih barvil ali konzervansov.

Obiščite nas in okusite izvirne okuse narave.

Celotno predstavitev si oglejte TUKAJ.