• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 733 632
  • info@kupujlokalno.si

Projekt kupujLOKALNO.si združuje več kot 1000 ponudnikov blaga in storitev iz naše regije > KLIKNI na tarčo > DOLOČI ključno besedo > IZBERI ponudnika. Aktualno združuje celotno časovno omejeno ponudbo na eno mesto. Novosti so objavljene v gumbu e Novice. Podrobnejšo predstavitev projekta pa je moč najti v gumbu O projektu kupujLOKALNO.si

SEE MEET Slovenia 2019

Pridružite se nam na poslovnem srečanju, na katerem pričakujemo udeležbo 150 mednarodnih podjetij. Bodite del dogodka in kar najbolje izkoristite vnaprej dogovorjene sestanke s potencialnimi partnerji v trajanju dveh dni.

Vzpostavite prave stike in srečajte podjetja, ki zanimajo vas in ki jih zanima vaše podjetje.

SEE MEET SLOVENIA 2019 je mednarodni B2B forum, ki ponuja edinstveno platformo za podjetja iz različnih panog, s posebnim poudarkom na energetski učinkovitosti, digitalizaciji industrijskih procesov in IKT, predelovalni industriji (kovinska industrija ter izdelki iz gume in plastičnih mas) in drugih storitvah.

V zgolj dveh dneh lahko razširite svoje poslovanje na domačem in mednarodnih trgih z do 15 vnaprej načrtovanimi osebnimi sestanki, ki nudijo hitro in učinkovito prepoznavanje interesa za nadaljnje poslovno sodelovanje.

ZA SODELOVANJE NA SEE MEET 2019 SE LAHKO REGISTRIRATE NA WWW.SEEMEET.SI