• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 733 632
  • info@kupujlokalno.si

Projekt kupujLOKALNO.si združuje več kot 1000 ponudnikov blaga in storitev iz naše regije > KLIKNI na tarčo > DOLOČI ključno besedo > IZBERI ponudnika. Aktualno združuje celotno časovno omejeno ponudbo na eno mesto. Novosti so objavljene v gumbu e Novice. Podrobnejšo predstavitev projekta pa je moč najti v gumbu O projektu kupujLOKALNO.si

Tampotisk d.o.o.

Podjetje, v katerem delajo s srcem in dušo.

Podjetje TAMPOTISK d.o.o deluje že od leta 1990 kot majhno podjetje s šestimi zaposlenimi. Ves čas vztrajno dopolnjujejo ponudbo ter sledijo trendom trga in povpraševanja.

 

V vsak njihov projekt vložijo vse svoje znanje in maksimalno količino energije. Ponosni so, da so njihovi izdelki učinkoviti in všečni. Ponosni so na vsako njihovo delo in na vsak izpeljan projekt. Kvalitete nikoli ne spuščajo na nivo povprečja saj se zavedajo, da so dobri le toliko, kot je bil dober njihov zadnji izveden projekt.

Njihovi poslovni partnerji so pri njih vedno na prvem mestu. Njihove dejavnosti jim dajejo poslovno širino, ki skupaj z medsebojnim spoštovanjem vseh zaposlenih in jasno vizijo razvoja prispeva k stabilnosti in nenehni rasti. S poslovnimi partnerji gojijo korekten in profesionalen odnos. Potrditev, da delajo dobro in razmišljajo pravilno, jim dajejo njihove stranke, ki so jim zaupale in jim zaupanje še naprej izkazujejo s svojo zvestobo.

Njihovo ponudbo si oglejte na www.TAMPOTISK.net