• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 733 632
  • info@kupujlokalno.si

NOVI CITROËN C4 IN Ë-C4 - 100% ËLECTRIC

 Avto Muršič - Novi Citroën C4
 

Novi 100 % električni ë-C4 in novi C4 z bencinskim in dizelskim pogonom sta častitljiva naslednika Citroënove serije kombi limuzin. Od leta 1928 do danes se je zvrstilo že deset generacij limuzin, doslej pa jih je bilo prodanih 12,5 milijona.

Prodaja novega citroëna C4 se je v Sloveniji že začela in zelo smo veseli, da je naš avto uvrščen tudi na ožji seznam sedmih nominirancev za "Car Of The Year 2021"!

 

 

ATRAKTIVEN DESIGN

 

Novi Citroën C4 izraža svojo drugačnost z uspešno združitvijo elegance, tekočih linij in dinamičnosti kombi limuzine ter moči in značaja SUV-ja z velikimi kolesi, razkošnimi in izklesanimi linijami.

 
 Avto Muršič - Novi Citroën C4

100 % ELEKTRIČNI, BENCINSKI ALI DIZELSKI POGON

Novi 100 % električni Citroën ë-C4 zagotavlja neslišno in enostavno električno vožnjo, ki je dinamična in hkrati brezskrbna. Pri bencinskih motorjih Citroën ponuja možnost izbire moči od 100 do 155 KM, pri dizelskih pa od 110 do 130 KM.

 Avto Muršič - Novi Citroën C4

20 SISTEMOV ZA POMOČ PRI VOŽNJI

Novi Citroën C4 ponuja 20 tehnologij za pomoč pri vožnji, ki izboljšajo varnost in udobje ter zagotavljajo bolj brezskrbno vožnjo. Z njimi bodo vaše vsakodnevne poti še bolj enostavne in varne.

 Avto Muršič - Novi Citroën C4

ŠE VEČ UDOBJA

Novi C4 je opremljen s Citroënovim vzmetenjem s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki, ki nudijo vrhunsko stopnjo udobja in učinek leteče preproge za zagotovitev dobrega počutja v notranjosti, dinamične lege na cesti in voznega udobja.

 Avto Muršič - Novi Citroën C4

 

Več o prodajnem mestu najdete TUKAJ