• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 733 632
  • info@kupujlokalno.si

Delavnica 'GOOGLE DRIVE - koristno orodje za optimizacijo dela z dokumenti.

ZZG Žalec vas v sklopu projekta SPOT svetovanje Savinjska vabi na brezplačno delavnico z naslovom ''GOOGLE DRIVE - koristno orodje za optimizacijo dela z dokumenti'', ki bo v sredo, 12. 6. 2019, ob 13. uri v predavalnici ZZG Žalec, Levstikova ulica 2, 3310 Žalec.

Celotbo obvestilo si oglejte pod več.

Google Drive je storitev v oblaku, ki je neločljivo povezana z vsemi ostalimi Googlovimi spletnimi storitvami kot so Gmail, urejevalniki dokumentov Google Drive – shramba v oblaku ter varnostno kopiranje datotek iz aplikacij Foto, Dokumenti in drugih aplikacij. Do svojih datotek v storitvi Drive imate dostop iz poljubnega pametnega telefona, tabličnega ali namiznega računalnika. Kamor koli greste, gredo vaše datoteke z vami. Hitro lahko povabite druge, naj si ogledajo, prenesejo in souporabljajo vse datoteke po vaši želji. E-poštne priloge več niso potrebne.  
 
Delavnica je namenjena vsem, ki se želijo podrobno seznaniti z naslednjo vsebino:
Za optimalno sodelovanje na delavnici udeležencem priporočamo, da prinesejo s seboj prenosni računalnik.
 
Izvajalka: KISIK, Biserka Kišič s.p. ima 20 let izkušenj na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. Prepričani smo, da boste s strani strokovnjakinje za digitalni marketing na delavnici izvedeli marsikaj zanimivega, novega, še zlasti pa uporabnega za vaše vsakodnevno poslovanje.
 
Udeležba na delavnici, ki bo trajala 3 šolske ure, je brezplačna za vse udeležence.
 
Prijava: Vljudno vas prosimo, da nam izpolnjeno prijavnico pošljete na elektronski naslov barbara.mesarec@ozs.si najkasneje do ponedeljka, 10. 6. 2019 oz. do zasedbe mest.
 
Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!
 
                                                                                      SPOT svetovanje Savinjska
 
                                                                           Barbara Mesarec Jakopič, mag. manag.