• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 733 632
  • info@kupujlokalno.si

Inline, d.o.o.

Že pred več kot sto leti se je pri Mešiču začela razvijati preprosta obrt s kovačijo in mlinom, kjer se je pridobivala moka. Zaradi neposredne bližine reke Pake, katero se je dalo dobro izkoristiti, je bila kmalu postavljena preprosta žagalnica. Tako se je začela prva predelava lesa, ki je sprva zajemala le razrez hlodovine.

Celoten predstavitev si oglejte pod več.

 
Okoli leta 1950 so njihovi predhodniki nekoliko razširili tedanjo obrt, saj se je pričelo izdelovati tudi lesene palete in embalažo.
Po približno 30-letih stagniranja, se je v obrt ponovno vpeljalo nekaj novega, saj so se v ponudbo dodale različne stenske in talne obloge. Le malo za tem se je začelo razvijanje in izdelava balkonskih in vrtnih ograj . Zaradi širjenja obrti, je bilo potrebno posledično povečati oziroma zgraditi nove objekte, da bi omogočali opravljanje dejavnosti. Tako še današnja delavnica stoji na istih tleh, kjer se je vse skupaj začelo. Z željo po širjenju programa so v ponudbo dodali še lesene jež nosilce in macesnove fasade, prav tako so se začeli ukvarjati tudi s krovstvom.
 
V podjetju danes izdelujejo:
 
Celotno ponudbo si oglejte na http://www.mesicles.com