• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 733 632
  • info@kupujlokalno.si

MAJ 2011

Veliko podjetij se odloči, da bo izdelalo svojo spletno stran - ob pomoči notranjih ali zunanjih izvajalcev. V tem primeru je pomembno računovodsko vprašanje, kam knjižiti stroške izdelave strani. Predvsem gre za vprašanje, ali takšne stroške usredstvimo in jih evidentiramo kot neopredmeteno sredstvo ter jih amortiziramo, ali pa jih knjižimo direktno med stroške tistega obdobja, v katerem so nastali.

Celoten članek si preberite pod več

SEPTEMBER 2011

V zadnjih 3 mesecih je internet uporabljalo 72,9% anketirancev. Med temi je večina (82%) takih, ki so v zadnjih 3 mesecih internet uporabljali vsak dan ali skoraj vsak dan.

S klikom na VEČ si oglejte celoten članek

OKTOBER 2011

Seveda govorim o internetu, predstavitvenih straneh in vsebinah, ki jih ponujamo preko teh strani. Še kako je pomembna kakovost, cena in kvaliteta izdelka oz. storitve, da obdržimo kupca ali gosta, ki ga je pot zanesla k nam. A vendar v virtualnem svetu moramo biti prepoznavni, da nas in našo ponudbo najdejo i pri nas kupijo.

Poglejmo, kako nas vidijo naši bodoči kupci na internetu.

Celoten članek si preberite pod več

NOVEMBER 2011

Internet je postal za vse mlajše generacije glavni kanal informiranja, ki pri tem uporablja iskalnik Google. Izraza »poguglat« ali »povprašaj Google«, sta se že povsem prijela, tako jasno je, kako bodo tisti mlajši pod 50 iskali na internetu. Pisal sem že o tem, kako pomembno je, da nas Google postavi visoko na prvi strani, to pa ni vse, kar mora ponudnik izdelka ali storitve postoriti, da je prodaja uspešna.

Celoten članek si preberite pod več