• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 733 632
  • info@kupujlokalno.si

MAJ 2019

Klimadom strojne inštalacije ponuja celovite storitve na področju klimatskih naprav, toplotnih črpalk ter prezračevalnih sistemov za stanovanjske in poslovne objekte. 

Več kot 15 let izkušenj – Podjetje z bogatimi izkušnjami.
 
Celoten prispevek si oglejte pod več.
17.05.2019

Bar Slivnik

Bar Slivnik je pričel z obratovanjem leta 1987. Najprej je bar vodila Ana Perovec, od leta 1995 pa je vodenje prevzela hči Damjana Perovec. Širitev bara je izvedla v letu 2001 in sicer z letnim vrtom. Gostje lahko igrajo biljard ali se preizkusijo v brezplačnem pikadu. Poleg pijače vam nudijo tudi pice. 
 
Obiščite bar na naslovu Lokovica 1B, 3325 Šoštanj. Pod več si oglejte ponudbo pic, ki vam jih nudijo.

Kmetija Napotnik se nahaja na začetku naselja Topolšica, tik ob glavni cesti.
Pri nas se kmetijstvo ohranja iz roda v rod že več generacij, v zadnjih 40 letih pa se je kmetija usmerila v prirejo mleka.

Celotni prispevek si oglejte pod več.

Okrepčevalnica Nostalgija se nahaja na atraktivni lokaciji v Velenju in sicer v podhodu Mastodont, ki povezuje otroško igrišče s centrom mesta.

Celotni prispevek si oglejte pod več.

 

Moja pentlja se nahaja v centru mesta Šoštanj, poleg zagotovo najbolj prepoznavnim ovinkom Kajuhove ceste.

Celotni prispevek si oglejte pod več.

Za uspešno trženje turističnih produktov ima predstavitev na globalnih digitalnih platformah vedno večji pomen. Pomembno je, da ima gost pravo informacijo ob pravem času. Naša naloga pa je, da smo v tem trenutku dosegljivi na digitalnih platformah, ki so uporabniku prosto dostopna in globalno prepoznana.

22.05.2019

Nagradna igra - Pokrovitelj Gostišče Pri Vidi

Nagradno vprašanje se glasi?
Najštejte 3 jedi po katerih je gostišče najbolj znano :)
 
Kdor bo všečkal in poskrbel za večjo vidnost objave ima več možnosti za osvojitev nedeljskega kosila.
Izžrebali bomo 5 srečnežev, ki bodo prejeli brezplačno kosilo.
 
 
Nagradnja igra poteka na FB profilu www.facebook.com/kupujlokalno.si
V prispevku je predstavljen poslovni izid in premoženjsko finančni položaj gospodarskih družb, samostojnih podjetnikov in zadrug, ki imajo sedež na območju 10 občin SAŠA regije: Solčava, Luče, Ljubno, Gornji Grad, Rečica ob Savinji, Nazarje, Mozirje, Šmartno ob Paki, Šoštanj in Velenje. Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (AJPES) vsa predložena letna poročila poslovnih subjektov javno objavi na svoji spletni strani (http://www.ajpes.si/JOLP). Dostop do javno objavljenih letnih poročil je brezplačen.
Celoten prispevek si oglejte pod več.

JUNIJ 2019

Trgovina X com računalniki se nahaja v nakupovaljen središču SPAR na Kidričevi 2B Velenje v kletni etaži poleg tekočih stopnic. Prijazno osebje poskrbi za hiter in učinkovit servis vašega računalnika in računalniške opreme.
 
Celoten prispevek si oglejte pod več.

Začetki podjetja segajo v leto 2007, takrat je podjetje začelo kot s.p., od leta 2014 pa poslovanje nadaljevalo kot d.o.o.. 
 
Leta 2007 je g. Stevanovič registriral s.p., ki ga leta 2014 spremenil v d.o.o. Svoje stranke prepričajo s kvaliteto in opravljenem delu v dogovorjenem času. 
Celoten prispevek si oglejte pod več.
02.06.2019

Inline, d.o.o.

Že pred več kot sto leti se je pri Mešiču začela razvijati preprosta obrt s kovačijo in mlinom, kjer se je pridobivala moka. Zaradi neposredne bližine reke Pake, katero se je dalo dobro izkoristiti, je bila kmalu postavljena preprosta žagalnica. Tako se je začela prva predelava lesa, ki je sprva zajemala le razrez hlodovine.

Celoten predstavitev si oglejte pod več.

Podjetja, ki so locirana na enem izmed OBMEJNIH problemskih območij imajo možnost preko Slovenskega podjetniškega sklada, v okviru razpisa P7R 2018 - Mikrokrediti za problemska območja z visoko brezposelnostjo in obmejna problemska območja v Republiki Sloveniji, dostopati do zelo ugodnega neposrednega mikrokredita v višini od 5.000 EUR do 25.000 EUR. Dodatno razpisanih 5,1 mio EUR v okviru razpisa P7R 2018, omogoča podporo za okoli 200 podjetij, lociranih na obmejnih problemskih območjih.

Finančna uprava Republike Slovenije (v nadaljevanju: FURS) opravlja nadzor nad zakonitostjo, pravilnostjo in pravočasnostjo izvajanja predpisov iz davčnega in carinskega področja ter izvaja nadzor tudi na drugih področjih, na katerih je pristojen FURS kot nadzorni organ.

Pridružite se nam na poslovnem srečanju, na katerem pričakujemo udeležbo 150 mednarodnih podjetij. Bodite del dogodka in kar najbolje izkoristite vnaprej dogovorjene sestanke s potencialnimi partnerji v trajanju dveh dni.

Vzpostavite prave stike in srečajte podjetja, ki zanimajo vas in ki jih zanima vaše podjetje.

Njihova servisna delavnica ima večletno družinsko tradicijo. V tem času so pridobili veliko izkušenj in strokovnosti pri izvajanju avtomehaničnih popravil in storitev.


Njihov moto se glasi: zadovoljna stranka – najboljša reklama

Vulkanizerstvo Vrčkovnik vam poleg pranja avtomobila nudi tudi montažo in centiranje za vse vrste platišč, popravilo pnevmatik in svetovanje pri izbiri pnevmatik.

Podjetje Irner d.o.o. se poleg tesarstva, kleparstva in krovstva ukvarja tudi z izposojo fasadnega odra.
Na razpolago ga imajo cca. 1600 m2. Ker vso količino le redko porabijo za lastne potrebe, višek fasadnega odra oddajajo v najem.

Podjetje, v katerem delajo s srcem in dušo.

Podjetje TAMPOTISK d.o.o deluje že od leta 1990 kot majhno podjetje s šestimi zaposlenimi. Ves čas vztrajno dopolnjujejo ponudbo ter sledijo trendom trga in povpraševanja.

Cilj projekta je zdužiti razdrobljeno ponudbo blaga in storitev na eno mesto, kjer bo ponudba preverjeno točna.

Za to mesto smo izbrali svetovni splet na naslovu KUPUJLOKALNO, ki je vstopna točka za pridobivanje informacij, na območju SAŠA regije, ki jih potrebujemo v vsakdanjem življenju.

Celoten prispevek si oglejte pod več.

Gostišče Pri Vidi je gostišče s tradicijo, saj ga je leta 1969 odprla že stara mama sedanjega šefa gospoda Miha Gorška. Uradno ime je bilo Gostišče pod vikendi, vendar so gostje vedno rekli, da gredo k Vidi. Ker je bilo to ime gostom bližje, so se odločili, da bo to tudi novo uradno ime.

Proces digitalizacije zahteva nov način delovanja. Digitalna preobrazba vpliva na delovno okolje, poznati jo morajo tako vodje kot vsi zaposleni, da se lahko prilagodijo novim delovnim procesom. Osnova procesa digitalizacije so torej ljudje in organizacijska kultura.

25.06.2019

Gostilna Hren

Gostilna Hren se lahko pohvali z dolgoletnimi izkušnjami, saj so z delovanjem pričeli daljnega leta 1977. Poleg ala card ponudbe, nedeljskih kosil in malic, lahko pri njih najamete prostor za razne konference, predstavitve...

27.06.2019

Seznam upravičencev do donacij za leto 2019

V Uradnem listu RS je objavljen Seznam upravičencev do donacij za leto 2019.

Zavezanci za dohodnino lahko del svoje dohodnine za donacije namenijo največ petim upravičencev s seznama.

Obrazec zahteve za namenitev dela dohodnine za donacije.

Dom stoji na prisojni jasi na severovzhodni strani vrha Sleme (1167 m) v slemenu, ki povezuje Uršljo goro s Smrekovcem. Sleme se imenuje tudi bližnji preval, kjer se regionalna cesta Šoštanj-Črna prevesi s Štajerskega na Koroško. Dom so v letih 1951/52 zgradili na pobudo PD Šoštanj s prostovoljnim delom ljubiteljev gora in predvsem takratnih delavcev Tovarne usnja Šoštanj; slovesno so ga odprli 21. septembra 1952. Poimenovali so ga po Andreju Stegnarju (1906-1981), pobudniku gradnje doma, takratnem predsedniku PD Šoštanj in direktorju Tovarne usnja Šoštanj. 

Leta 1960 so začeli graditi depandanso, ki so jo odprli 16. julija 1961. Do leta 1975 je dom upravljalo PD Šoštanj, potem pa ga je prevzela Tovarna usnja, ki je dom obnovila in sodobno opremila, pozneje pa so uredili centralno ogrevanje, napeljali telefon in uredili okolico. Dom je stalno odprt. 

Savinek društvo kuharjev je novo ime gostilne Savinek, kjer že več kot 50 let izdelujejo savinjski želodec in pečejo domač kruh iz krušne peči.

Ob nedeljah vam pripravijo kosila, med tednom sprejemajo zaključene skupine, oboje po predhodnem naročilu. Izvajajo tudi catering storitve.

Kaj vam bodo pripravili za nedeljsko kosilo si oglejte pod več.

JULIJ 2019

Poslujejo že od leta 1962.

Ustanovitelj ter prvotni direktor podjetja je bil Kumer Franc. Od leta 1985 pa je funkcijo direktorja prevzel njegov sin Kumer Milan.

Hladilna tehnika Kumer se ukvarja s prodajo, montažo in servisom hladilnih in klimatskih naprav v gostinstvu, medicini, farmaciji in laboratorijih, mesnicah, slaščičarnah, picerijah, trgovskih centrih in ostalih uporabnikih hladilnih naprav.
Celoten prispevek si preberite pod več.

Podjetje Baloni Magic je podjetje z večletnimi izkušnjami, ukvarjajo se z dekoracijami z baloni za različne priložnosti in dogodke. Baloni pričarajo lahkotnost, radost, popestrijo praznovanje. Ostanejo nam v spominu. Prisotni so pri presenečenjih, obdarovanjih in praznovanjih, kjer si zapomnimo občutke, katere vedno znova radi prikličemo.

 
Celoten prispevek si oglejte pod več.

NOVEMBER 2019

 Tekma borilnih veščin

16. 11. 2019 ob 19. uri se bo v telovadnici Gimnazije Celje center odvijala borba borilnih veščin, ki pa bo to leto popestrena z dvobojem, ki ga na tekmah borilnih veščin v Sloveniji še ni bilo...